DEJAVNOST


Smo zasebno podjetje, ki se že od leta 1993 ukvarja z uvozom in distribucijo izdelkov po vsej Sloveniji. Specializirani smo za področje trženja prehrambnih izdelkov, še posebej tistih, ki zahtevajo hladen režim hranjenja.

V našem prodajnem programu je preko 400 različnih izdelkov priznanih blagovnih znamk.
Naši dobavitelji so slovenski in tudi tuji, prihajajo iz Hrvaške, Avstrije, Nemčije, Italije, Madžarske, Grčije, Francije, Španije, Avstralije, Anglije, Danske, Nizozemske, Švice, Portugalske …
Izdelke, ki jih zastopamo, lahko najdete v vseh večjih slovenskih trgovskih sistemih, kot so Mecator, Spar in Engrotuš. Sodelujemo pa tudi z več manjšimi trgovinami Jagros in Klasek ter restavracijami, hoteli, ostalim gostinstvom.


VIZIJA

Naš cilj je ostati eden od najboljših distributerjev na slovenskem trgu na področju distribucije prehrambnih izdelkov. Želimo biti zanesljiv in strokoven partner tako dobaviteljem kot kupcem z dodelanim servisom. Posebej smo osredotočeni na prodajo izdelkov, ki zahtevajo hladno hrambo (mlečne izdelke, mesne izdelke, bio prehrambne izdelke, specialitete…).

Izdelke v prodajnem programu izbiramo na osnovi kriterijev, ki zadovoljijo najzahtevnejše kupce:
- visoka kvaliteta,
- zdravju in okolju prijazni izdelki,
- prehrambne navade potrošnikov.

Z našimi kupci in dobavitelji poslujemo v partnerskem odnosu, ki temelji na zaupanju in strokovnosti. Želimo obdržati in širiti prodajni asortiman s kvalitetnimi izdelki proizvajalcev, ki še niso zastopani na slovenskem trgu.


TRANSPORTNE IN SKLADIŠČNE ZMOGLJIVOSTI

Razpolagamo z dobro organizirano službo, ki skrbi za ažurno nabavo in dostavo. Večji del blaga dostavljamo na centralna skladišča kupcev, imamo pa organizirano dostavo tudi v vse večje kraje po Sloveniji.
Na razpolago imamo večje skladiščne zmogljivosti, ki jih lahko po potrebi širimo.

 

 

 

Benytrade © Copyright 2010